Englantilainen romanssi on nyt katalogissa!

Siellä se nyt on. Tämä oikeasti tapahtuu. 

Kirjallani on kansi ja julkaisuajankohta. Kun asiat alkavat viimein konkretisoitua, kaikki tuntuu jotenkin surrealistiselta. Hädin tuskin enää muistaa, mistä koko prosessi lähti liikkeelle, ja miten paljon töitä sen eteen on tehnyt. 

Kirjoitin Englantilaisen romanssin ensimmäiset kohtaukset muistaakseni vuonna 2016 kirjoittamisen aineopintojen jollakin kurssilla. Kirjoittaminen lähti liikkeelle puhtaasta mielihyvästä, taisin aloittaa englantilaiseen kartanopuutarhaan sijoitetulla romanttisella kohtaamisella, jossa sain fiilistellä Keatsin Oodia satakielelle. Halusin vain nauttia kirjoittamisesta, vailla sen suurempaa suunnitelmaa tai tavoitetta. Kohtaus ei sellaisenaan päätynyt kirjaan, mutta jokin lähti liikkeelle.

Tekstiä alkoi syntyä enemmänkin. Henkilöt ottivat muotonsa ja alkoivat puhua päässäni. Irrallisista kohtauksista alkoi kasvaa juoni, ja suunnilleen kaksi vuotta myöhemmin tuo juoni painetaan kovien kansien väliin ja kirjan tarina siirtyy käsistäni lukijoille. 

Jännä nähdä, mitä sitten tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s